SLO-Project

Samen Leren Ondernemen (SLO) wordt jaarlijks door KWPA en Zone.college georganiseerd in samenwerking met Aeres Hogeschool. Studenten veehouderij en loonwerk van Zone.college en hbo studenten van Aeres Hogeschool werken aan een innovatievraag uit de praktijk. Er werken steeds andere Agro-ondernemers mee.

In de Regio Achterhoek worden de innovatievragen zoveel mogelijk opgehaald bij ondernemers verbonden aan de Vruchtbare Kringloop Oost. Het zijn toekomstvragen met een focus op duurzaamheid.

 

Jaarlijks werken gemiddeld 30 ondernemers met een toekomstgerichte vraag als opdrachtgever samen met 90 mbo studenten veehouderij en loonwerk van Zone.college en 30 hbo studenten van Aeres Hogeschool. Er werken gemiddeld 30 ervaringsdeskundigen mee aan de expertdagen. Het SLO-project duurt 10 weken.